portfolio1-page

Oferta fotografiere botez

detalii Oferta 

Voi fi alături de voi pe întreaga durată a evenimentului, pentru a captura fiecare moment special și emoționant. 

În ceea ce privește numărul de fotografii, veți primi în jur de 1000 de fotografii( pot fi si 1200). Totuși, acest număr poate varia în funcție de eveniment și de momentele inedite care apar pe parcursul zilei. Am încredere în instinctul meu de a captura cele mai frumoase și autentice cadre, așa că vă încurajez să vă bucurați de moment și să lăsați numărul de fotografii în seama mea

Fiecare fotografie este prelucrată individual. Aceasta asigură că fiecare imagine este optimizată și aduce în evidență frumusețea și emoția momentului capturat. 

650 EURO

*Oferta este valabilă 30 de zile de la trimiterea ei.

Raspuns la diverse intrebari frecvente

Ce ar trebui să facem în cazul în care nu ne simțim în largul nostru în fața camerei?

Nu vă faceți griji, acest lucru este perfect normal. În calitate de fotograf de nuntă, sunt aici să vă ghidez și să vă ajut să vă simțiți confortabil în fața camerei. Vom încerca să punem în aplicare tehnici și exerciții care să vă ajute să vă relaxați și să vă bucurați de moment, astfel încât să capturăm imagini naturale și autentice.

Ce sfaturi aveți pentru a obține fotografii candid și autentice?

Pentru a captura momente autentice, încurajez interacțiunile voastre naturale și spontane. Vă voi ghida cu subtilitate în timpul ședinței foto, vă pot sugera să vă amintiți momente speciale sau să povestiți amintiri împreună. Astfel, vom obține imagini sincere, pline de emoții și reale.

Care sunt cele mai bune momente ale zilei pentru sedinta foto  ?

Pentru a obține cele mai bune rezultate, recomandăm să planificăm sedinta foto în timpul “Orei Aurii”, adică în dimineața devreme sau seara târziu. Lumina moale și caldă în aceste momente creează condiții ideale pentru imagini impresionante. Evităm programarea în lumina puternică a amiezii, pentru a evita umbrele dure și supraexpunerea.

Cât timp durează până primim fotografiile finale?

Timpul necesar pentru a finaliza procesul de editare și pentru a vă livra fotografiile finale poate varia. În mod obișnuit, acest proces poate dura între 2 și 4 săptămâni, deoarece se asigură că fiecare imagine este editată cu grijă și atenție la detalii pentru a vă oferi rezultate de calitate superioară.

Ce nevoi tehnice ar trebui să discutăm cu dvs. înainte de marea zi?

Pentru a ne asigura că totul merge bine în ziua  evenimentului, ar trebui să discutăm despre orar, locații, și momentele speciale pe care doriți să le capturăm. Dacă aveți cerințe tehnice specifice sau nevoi legate de echipament, vă rog să mi le comunicați în prealabil pentru a putea planifica corespunzător.

Cum vă asigurați ca veti captura toate momentele cheie din timpul evenimentului?

Pentru a captura toate momentele importante , voi lucra îndeaproape cu voi pentru a înțelege programul și momentele esențiale. De obicei, fac o listă de verificare a momentelor-cheie, cum ar fi pregătirile, ceremonia, primul dans și multe altele. Astfel, putem fi siguri că fiecare moment semnificativ este surprins în imagini de calitate.