1 THE MARMOROSCH BUCHAREST, AUTOGRAPH COLLECTION

Situat în inima Bucureștiului, THE MARMOROSCH BUCHAREST, AUTOGRAPH COLLECTION este o locație de nuntă care îmbină perfect istoria, eleganța și luxul. Acest hotel de cinci stele face parte din prestigioasa colecție Autograph Collection Hotels, cunoscută pentru reprezentarea unor locații excepționale și unice în întreaga lume.

Arhitectura impunătoare a clădirii și designul sofisticat aduc un farmec aparte evenimentelor organizate aici. Hotelul este găzduit într-o clădire istorică, care a fost renovată cu grijă pentru a păstra elementele autentice și a crea o atmosferă elegantă și distinsă.

Sălile de evenimente de la THE MARMOROSCH BUCHAREST sunt spații generoase, decorate cu bun gust și echipate cu facilități moderne. Indiferent dacă îți dorești o nuntă intimă sau una fastuoasă, locația poate fi adaptată pentru a se potrivi cu viziunea ta și cu numărul de invitați.

Un alt aspect deosebit al THE MARMOROSCH BUCHAREST este oferta culinară rafinată. Meniurile personalizate, pregătite cu atenție de bucătarii talentați, vor încânta papilele gustative ale invitaților tăi. Fie că preferi preparate tradiționale românești sau mâncăruri internaționale sofisticate, vei găsi opțiuni variate și de înaltă calitate.

Nunta ta la THE MARMOROSCH BUCHAREST, AUTOGRAPH COLLECTION va fi cu siguranță un eveniment de neuitat. De la eleganța locației și serviciile impecabile, până la atenția la detalii

THE MARMOROSCH BUCHAREST, AUTOGRAPH COLLECTION

Sursa foto : THE MARMOROSCH BUCHAREST, AUTOGRAPH COLLECTION

2 Lagoo Snagov

Situat într-un peisaj pitoresc în apropierea lacului Snagov, Lagoo Snagov este una dintre cele mai populare și apreciate locații de nuntă din București. Această locație fermecătoare oferă un cadru natural spectaculos și servicii de înaltă calitate, creând atmosfera perfectă pentru nunți de neuitat.

Una dintre cele mai mari atracții ale Lagoo Snagov este frumusețea sa naturală impresionantă. Lacul Snagov și împrejurimile sale oferă un peisaj romantic și relaxant, perfect pentru ceremonii în aer liber și sesiuni foto captivante. Fie că îți dorești fotografii cu picioarele in apa sau sub un copac umbros în grădina locației, Lagoo Snagov îți oferă diverse opțiuni pentru a-ți îndeplini visul de nuntă.

Facilitățile de la Lagoo Snagov sunt de asemenea remarcabile. Această locație de nuntă poate găzdui nunți de diferite dimensiuni. Echipa profesionistă de organizare a evenimentelor este pregătită să asigure fiecare detaliu al nunții tale, de la planificarea meniului și a decorului, până la organizarea logistică a evenimentului. Indiferent de cerințele tale specifice, echipa se va asigura că nunta ta este perfectă în fiecare aspect.

Cu serviciile lor de calitate, peisajul natural uimitor și atenția la detalii, Lagoo Snagov este cu siguranță o alegere de top pentru nunți de neuitat. Indiferent de stilul și viziunea ta pentru nunta ta, această locație îți oferă un decor de poveste și servicii impecabile pentru a transforma visul tău în realitate.

Lagoo Snagov

Sursa foto: Lagoo Snagov

3 Domeniul Manasia

Situat într-un decor idilic la marginea Bucureștiului, Domeniul Manasia este o alegere rafinată și elegantă pentru cuplurile care doresc să-și sărbătorească nunta într-un cadru nobil și fermecător. Cu o istorie bogată și o arhitectură impunătoare, această locație oferă o experiență de neuitat.

Domeniul Manasia se bucură de o amplasare privilegiată, înconjurată de peisaje pitorești și păduri luxuriante. Cadrul natural oferă o atmosferă romantică și liniștită, perfectă pentru ceremonii în aer liber și petreceri în grădina sa extinsă. Indiferent de anotimp, Domeniul Manasia îți oferă un fundal frumos și captivant pentru fotografiile tale de nuntă.

Clădirile istorice și construcțiile elegante ale domeniului adaugă un farmec aparte evenimentului tău. Sala de bal impunătoare și spațiile interioare luxoase sunt amenajate cu bun gust și rafinament, creând o atmosferă regală și sofisticată. Echipa de organizare a evenimentelor de la Domeniul Manasia este dedicată în a-ți oferi o experiență perfectă, asigurându-se că fiecare detaliu al nunții tale este impecabil gestionat.

Domeniul Manasia este cu siguranță o alegere nobilă pentru nunțile de lux, oferind un cadru elegant, servicii impecabile și atenție la detalii. Indiferent de dimensiunea sau stilul nunții tale, această locație îți oferă o atmosferă regală și un decor impresionant pentru a-ți crea amintiri de neuitat în ziua cea mare.

Domeniul Manasia

Sursa foto : wildventure.ro

4 JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Situat într-una dintre cele mai prestigioase zone ale Bucureștiului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel este o destinație iconică pentru nunți de lux și evenimente deosebite. Cu designul său impresionant, serviciile de înaltă clasă și facilitățile deosebite, acest hotel reprezintă o alegere excelentă pentru cuplurile care doresc să-și celebreze nunta într-un cadru elegant și sofisticat.

De la primul pas în holul spectaculos al hotelului, vei fi cucerit de rafinamentul și atmosfera de lux. JW Marriott Bucharest Grand Hotel pune la dispoziție o gamă variată de săli de evenimente și spații elegante, potrivite pentru nunți de diferite dimensiuni. Fie că îți dorești o nuntă intimă sau o mare petrecere grandioasă, personalul hotelului va fi alături de tine pentru a-ți transforma visul în realitate.

Una dintre cele mai mari atracții ale JW Marriott Bucharest Grand Hotel este Grand Ballroom, o sală de bal impresionantă și luxoasă, cu o capacitate mare. Această sală magnifică oferă un decor regal și o atmosferă sofisticată, perfectă pentru ceremonii de nuntă impresionante și petreceri memorabile. De asemenea, există și alte săli mai mici și mai intime disponibile, în funcție de preferințele tale și de numărul invitaților.

Pentru a completa experiența nunții tale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel oferă și servicii de cazare de lux pentru tine și invitații tăi. Camerele și suitele spațioase sunt amenajate cu gust și oferă un confort suprem, astfel încât să vă puteți relaxa și bucura de oaspeții dumneavoastră după o zi plină de emoții.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Sursa foto : JW Marriott Bucharest Grand Hotel

5 Le Château

Situat în pitorescul cartier Herăstrău din București, Le Chateau Bucharest este o locație de vis pentru cuplurile care își doresc o nuntă romantică și elegantă într-un cadru fermecător. Cu o arhitectură impresionantă și o atmosferă rafinată, acest castel îți oferă posibilitatea de a trăi o poveste de dragoste autentică în ziua nunții tale.

Le Chateau Bucharest emană eleganță și stil, cu încăperi luxoase și grădini frumos amenajate. Castelul în stil francez îmbină perfect elementele clasice cu detalii contemporane, creând astfel un decor impresionant și unic pentru nunta ta. Indiferent dacă alegi o ceremonie în aer liber în grădinile pitorești sau o petrecere în saloanele interioare grandioase, vei avea parte de o atmosferă romantică și de un decor feeric.

Pe lângă frumusețea și eleganța castelului, Le Chateau Bucharest oferă și facilități suplimentare pentru a-ți completa experiența nunții. Spațiul de dans, zona de lounge și grădinile exterioare pot fi personalizate pentru a crea un ambient unic și pentru a se potrivi perfect cu stilul și tema nunții tale.

Cu atmosfera sa romantică și elegantă, Le Chateau Bucharest este cu siguranță o alegere ideală pentru nunți de poveste. Fie că îți dorești o ceremonie intimă sau o petrecere grandioasă, acest castel impresionant îți oferă tot ce ai nevoie pentru a transforma nunta ta într-un eveniment memorabil.

Le Château Bucuresti

Sursa foto : Le Château

6 Palatul Ghica Tei

În inima Bucureștiului se ascunde o adevărată bijuterie arhitecturală – Palatul Chica Tei. Această locație impresionantă, cu o istorie bogată și un design elegant, este alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc o nuntă de excepție într-un decor regal.

Palatul Chica Tei emană eleganță și rafinament în fiecare detaliu al său. Construit în stil neoromânesc în anul 1900, acest palat impresionează prin arhitectura sa impunătoare și prin elementele artistice ce amintesc de perioada Belle Époque. Fiecare cameră și fiecare salon este amenajat cu o atenție deosebită la detalii, oferind o atmosferă romantică și sofisticată.

Pe lângă Sala Regală, Palatul Chica Tei dispune și de alte săli mai mici și mai intime, perfecte pentru nunți mai restrânse sau pentru evenimente adiacente, cum ar fi cocktail-uri sau petreceri prenunțiale. Indiferent de dimensiunea nunții tale, vei găsi spațiul potrivit pentru a-ți crea amintiri de neuitat.

Palatul Chica Tei este mai mult decât o locație de nuntă – este un loc în care poveștile de dragoste prind viață și devin amintiri de neuitat. Cu eleganța sa regală, rafinamentul arhitectural și serviciile impecabile, acest palat te va cuceri și va oferi nunții tale o atmosferă de poveste.

Palatul Ghica Tei

Sursa foto : Palatul Ghica Tei

7 Palatul Bragadiru

Situat în București, Palatul Bragadiru este o adevărată bijuterie istorică, care oferă cuplurilor posibilitatea de a-și împlini visul unei nunți de poveste într-un cadru regal și sofisticat. Cu o istorie impresionantă și o arhitectură deosebită, acest palat este o alegere ideală pentru evenimente memorabile.

Construit în anul 1894, Palatul Bragadiru impresionează prin stilul său arhitectural neoromânesc, ce amintește de perioada Belle Époque. Fiecare detaliu al acestui palat evocă eleganța și rafinamentul epocii, oferind o atmosferă deosebită pentru nunta ta.

Una dintre cele mai impresionante săli din Palatul Bragadiru este Sala Rotundă, o sală spațioasă și impunătoare, decorată cu stucaturi bogate și candelabre sclipitoare. Această sală este potrivită pentru ceremonii de nuntă grandioase și petreceri sofisticate, oferind un decor spectaculos și un ambient regal.

Palatul Bragadiru este înconjurat de grădini frumoase și curți interioare, care oferă o atmosferă romantică și pitorească. Aceste spații exterioare pot fi folosite pentru ceremonii în aer liber sau pentru petreceri în timpul verii, adăugând un farmec suplimentar evenimentului tău.

Cu istoria sa bogată, arhitectura impresionantă și serviciile impecabile, Palatul Bragadiru este o alegere ideală pentru nunțile de poveste. Fiecare moment petrecut în această locație va fi unul memorabil și vei crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Palatul Bragadiru

Sursa foto : Palatul Bragadiru

8 InterContinental Athénée Palace Bucharest

InterContinental Athénée Palace este un simbol al eleganței și luxului. Cu o istorie bogată și un farmec atemporal, acest hotel oferă o locație excepțională pentru nunți de neuitat.Arhitectura impresionantă a hotelului combină elemente clasice și neoclasice, reflectând prestigioasa sa moștenire. Lobby-ul grandios întâmpină oaspeții cu podele din marmură, candelabre din cristal și mobilier rafinat, creând o atmosferă de opulență și rafinament.

Pentru celebrarea nunților, hotelul oferă o varietate de spații de evenimente, fiecare conceput pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe. Sala de bal este bijuteria coroanei InterContinental Athénée Palace, cu tavan înalt, decor elegant și o configurație spațioasă care poate găzdui nunți cu un număr mare de invitați. Ferestrele panoramice permit luminii naturale să inunde sala, creând o atmosferă luminoasă și primitoare.

Hotelul InterContinental Athénée Palace Bucharest îți oferă oaspeților și o selecție variată de camere și suite luxoase, pentru ca aceștia să se poată bucura de confort și rafinament în timpul șederii lor.Pentru întâlniri mai intime, hotelul oferă mai multe spații mai mici, precum Salonul Français sau Crystal Lounge. Aceste spații sunt perfecte pentru nunți mai restrânse sau evenimente prenunțiale, oferind un cadru intim și sofisticat pentru ziua ta specială.

Cu eleganța sa, serviciile impecabile și atmosfera de lux, InterContinental Athénée Palace Bucharest este alegerea perfectă pentru nunțile de neuitat.

InterContinental Athénée Palace Bucharest

Sursa foto: InterContinental Athénée Palace Bucharest

9 Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic

Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic este o locație deosebită situată în București, care oferă cuplurilor posibilitatea de a-și transforma nunta într-un eveniment de basm. Cu un peisaj pitoresc și o atmosferă relaxantă, acest club reprezintă alegerea ideală pentru nunți în aer liber.

Cu un amplasament privilegiat în mijlocul naturii, Flavours in the Garden oferă un cadru idilic pentru nunți în aer liber. Grădinile luxuriante, străbătute de alei încântătoare, creează un decor romantic și pitoresc pentru ceremonia ta de nuntă și petrecerea care o urmează.

Meniurile sunt semnate de către Chef Foa și echipa sa de bucătari. Experiența Flavours de peste 15 ani în catering aduce locației binecunoscute o nouă perspectivă culinară.Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic este locul în care visul tău de nuntă devine realitate. Cu peisajul său idilic, serviciile impecabile și atenția la detalii, acest loc te va fermeca și îți va oferi nunta de basm pe care o meriți.

Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic

Sursa foto : eventist.ro

10 Forêt D’or Events | Salon Evenimente Baneasa

Forêt D’or Events este un salon de evenimente de prestigiu situat în zona Băneasa din București, care oferă o experiență de neuitat pentru nunți și alte evenimente speciale. Amplasat într-un decor natural, acest salon este o oază de frumusețe și liniște, oferind cuplurilor posibilitatea de a-și îndeplini visul de a avea o nuntă de poveste.

Salonul de evenimente este amenajat cu gust și rafinament, oferind un spațiu elegant și confortabil pentru ceremonia și petrecerea ta de nuntă. Ambianța intimă și caldă încurajează conexiunea dintre invitați și creează o atmosferă relaxată și plăcută în timpul evenimentului.

Meniul rafinat și diversificat este pregătit cu măiestrie de către bucătarii talentați ai salonului. Aceștia folosesc ingrediente proaspete și de înaltă calitate pentru a crea preparate culinare delicioase și sofisticate. Indiferent de preferințele culinare ale cuplului, meniul poate fi personalizat pentru a satisface gusturile și cerințele fiecărui invitat.

Forêt D’or Events | Salon Evenimente Băneasa reprezintă locația perfectă pentru o nuntă de vis în mijlocul naturii. Eleganța sa rafinată, serviciile de calitate și atmosfera naturală îți vor oferi un eveniment memorabil pentru tine și invitații tăi.

Forêt D'or Events | Salon Evenimente Baneasa

Sursa foto: Forêt D’or Events | Salon Evenimente Baneasa

Concluzie

Bucureștiul oferă o varietate de locații de nuntă deosebite pentru a-ți transforma visul în realitate. Fie că îți dorești o nuntă într-un palat elegant, în mijlocul unei păduri pitorești sau într-un hotel de lux, există opțiuni pentru toate gusturile și preferințele.

Nu uita să îți pui amprenta personală asupra evenimentului și să te bucuri de fiecare moment al zilei tale speciale. Locația de nuntă joacă un rol esențial în crearea atmosferei și a amintirilor de neuitat, așa că alege cu atenție și asigură-te că aceasta reflectă stilul și visurile tale.